Budai Gasztroenterológiai Centrum

A gasztroenterológiai divízió (Budai Gasztroenterológiai Centrum) 2017. novemberében nyitott: ekkor kezdte meg önálló-, de ugyanakkor a Budai Magánorvosi Centrummal szoros együttműködését.

Az emésztőszervi panaszokkal küzdő pácienseknek teljes  körű ellátást nyújtunk. Jól megközelíthető, központi elhelyezkedésű rendelőnkben korszerű, kiváló eszközparkkal, nagy tapasztalatú, rutinos szakemberekből álló csapattal várjuk a minket megtisztelő betegeket. Családias hangulatban, magas szakmai színvonalon igyekszünk dolgozni.

A hozzánk forduló pácienseknek az ambuláns keretek közt elvégezhető ellátási formák lehető legszélesebb palettáját kínáljuk. Kíméletes, fájdalommentes módon végezzük az endoszkópos vizsgálatokat. Altatásban (mély szedációban) végzett beavatkozások (gyomor-, és vastagbéltükrözés) elvégzését aneszteziológus szakorvosok segítik. A páciensek biztonsága érdekében modern monitorokkal figyeljük a beavatkozások során a legfontosabb élettani paramétereket. A vizsgálatok után egy kényelmes fektető helységben szintén monitor használatával, biztonságban zajlik a regeneráció.

Úgynevezett funkcionális vizsgálatokat is végzünk, melyek segítségével a laktózérzékenység, a vékonybél kontaminációs szindróma is kivizsgálható.

A klinika komplexitása hasi ultrahang-, széles körű laborvizsgálatok és a helicobacter pylori indirect vizsgálatára is lehetőséget ad.

A legkisebb pácienseket barátságos környezetben fogadja gyermek gasztroenterológusunk. Sebész kolléga mellett a pszichológus és dietetikus kolléganőnk teszik teljessé csapatunkat és biztosítják a komplex ellátást.

Áraink nemcsak,  hogy versenyképesek, de a környező rendelők árai alatt vannak. Számunkra a páciensek elégedettsége, és biztonsága a legfontosabb. A diagnózis felállítása, a kivizsgálás és a hosszú távú gondozás egyaránt célunk.

Nagy hangsúlyt fektetünk a szűrő vizsgálatok végzésére is, hiszen a megelőzéssel a legtöbb-, a későbbiekben esetleg már nehezen kezelhető  betegségek kivédhetőek. A vastagbélrák népbetegség. A kíméletesen végzett vastagbéltükrözéssel a páciensek esetleges félelmét igyekszünk kivédeni, így a vizsgálatokat vonzová tenni.  A polypok eltávolítását is vállaljuk, így a rákmegelőző elváltozások definitív ellátást biztosítjuk. Az eddigi eredményeink minket igazolnak.

Az előjegyzés gyorsan, egyszerűen emailben és telefonon is történhet.: recepcio@a1endoszkopia.hu, +36204101926.

Munkánkat hittel és szeretettel végezzük. Hiszünk a minőségben. A hosszú távú együttműködés alapjának a szakértelmet, megértést és a teljes körű ellátás biztosítását tartjuk.

További információért, kérjük látogasson el honlapunkra: www.a1endoszkopia.hu

 

Szeretettel várjuk  Önöket !

 

Cím:        Budapest, XI. Kerület, Fehérvári út 82., 1. emelet 4.

Web:       gasztrocentrum.hu

Telefon: 06204101926     Email: recepcio@a1endoszkopia.hu

Dr. Szőnyi Mihály

ügyvezető