Rólunk

PMC-3

Üdvözöljük a Pesti Magánorvosi Centrum honlapján!

A Pesti Magánorvosi Centrum a Budai Magánorvosi Centrum legújabb divíziója a XIII. kerületben a Hotel Helia-ban.A centrumunkban magas színvonalú egészségügyi ellátásban részesítjük pácienseinket, mindezt elegáns környezetben, a legmodernebb vizsgálati berendezésekkel. A Pesti Magánorvosi Centrum nagy hangsúlyt fektet a prevencióra, pácienseink életmód tanácsadásban is részesülnek.

Magánorvosi Centrumunkban magas színvonalú egészségügyi ellátásban részesítjük pácienseinket, mindezt elegáns környezetben, a legmodernebb vizsgálati berendezésekkel. A kivizsgálás és kezelés minden esetben a legújabb nemzetközi sztenderdek alapján történik.

A Pesti Magánorvosi Centrum nagy hangsúlyt fektet a megelőzésre, ezért alakítottuk ki a személyre szabott védőoltási programunkat is. Ennek keretében fontos feladatunknak tekintjük a gyermekek kötelező és ajánlott védőoltásainak ismertetését. Nemzetközi oltóközpontként működünk, így bármely egzotikus, távolkeleti országokba történő utazáshoz szükséges kötelező és ajánlott oltást is megkaphatja Oltóközpontunkban Budán.

Intézményünkben tinédzser ambulanciát is üzemeltetünk. Nagy hangsúlyt fektetünk a betegségek és problémák megelőzésére – egészségügyi és szexuális felvilágosítást is végzünk. Magánorvosi központunkban diszkrécióval és óvatossággal kezeljük a hozzánk forduló fiatalokat.

Forduljon hozzánk bizalommal, szakmai tapasztalatunk garancia a professzionális betegellátásra!