Budai Magánorvosi Centrum

A Budai Magánorvosi Centrum és a Budai Oltóközpont már 2012 óta működik a XI. kerületben.

Nagy büszkeségünkre 2015-ben elnyertük az Év Magánrendelője Fődíját a szakmai zsűri és a páciensek szavazata alapján és ez a minőség jellemzi továbbra is rendelőinket.

Alapvető elvárás kollégáink felé – a magas szintű szakmai ellátás mellett – a korrekt, rugalmas, emberséges, empátiás, udvarias magatartás és tisztességes hozzáállás. Igyekszünk továbbra is úgy dolgozni, hogy a szakmai ellátás mellett valóban családias, nyugodt hangulatot is árasszon rendelőnk. Elsődleges elvárás magunk felé, hogy pácienseink elégedetten, jó hírünket terjesztve, gyógyultan távozzanak tőlünk.

A magas színvonalú szakmai ellátás az egyik legfontosabb jellemzője a Budai Magánorvosi Centrumnak. Divízióinkban közel 100 orvos végez prevenciós és gyógyító munkát 32 szakterületen 14 rendelőben. Jelenleg 14 tudományosan minősített orvos dolgozik intézményükben, szakorvosaink 1882 nemzetközi és hazai cikket írtak és 3400 tudományos előadást tartottak. A kollégák igyekeznek a napi betegellátásba is átültetni a legújabb kutatási eredményeiket. 55 tudományos társasági tagság, 33 szakmai szervezetben betöltött pozíció is ismertetőjegye kollégáink szakmai és szakmapolitikai munkájának.

A Budai Magánorvosi Centrum szakorvosai törekednek a centrumon belül megoldani a család különböző korosztályának egészségügyi problémáit, nagy hangsúlyt fektetve a megelőzésre. Munkánkat korszerű orvosi berendezések is segítik, négy ultrahang készülék, Holter (24 órás EKG), ABPM (24 órás vérnyomásmérés), testzsíranalízis, dermatoscopok. Komplex vizsgálataink és szakorvosaink együttműködése révén a páciensek teljeskörű kivizsgálásban részesülhetnek hétfőtől szombatig.

 

Miért minket válasszon?

 • Mert ez egészség az első!
 • Mert az Ön egészsége fontos számunkra!
 • Magas szakmai színvonalat, minőségi szolgáltatást nyújtunk
 • Kiváló szakemberekkel, elegáns környezetben várjuk Önöket
 • Modern technológia
 • Kevés várakozási idő
 • Megfizethető árak
 • Személyre szabott tanácsadás

 

Budai Magánorvosi Centrum, egy pont az egészségéért!

 

Jelentkezzen be online!

  Válasszon időpontot!
  Elfogadom: