Belgyógyászat magánrendelés

Amennyiben bizonytalan eredetű panasza van a páciensnek, általában a belgyógyász felkeresése ajánlott. Ez az orvosi szakág az, amely leginkább integrálja az általános orvosi gyakorlat szintjén a többi orvos-szakmát.
Az egyes szakmák képviselői egymással összehangoltan végzik munkájukat a gyógyító tevékenység során. Orvosaink munkáját dietetikus tanácsadás, valamint laboratóriumi-, és radiológiai diagnosztikai háttér segíti.

Az utóbbi időszakban a belgyógyászat jelentős szakosodáson ment keresztül. A gyomor-, és bélrendszeri betegségekre a gasztroenterológia szakosodott, a cukorbetegséggel a diabetológia, a belső elválasztású mirigyekkel az endokrinológia, a szív-, és érrendszeri megbetegedésekkel pedig a kardiológia foglalkozik.

Bizonytalan eredetű szervi panasszal az alábbi szakterületeken várják orvosaink:

 • kardiológia
 • reumatológia
 • gasztroenterológia
 • anyagcsere és endokrinológia
 • általános belgyógyászat

A páciens tüneteinek és korábbi leleteinek ismeretében szűrőjelleggel vagy a tünetek okának felderítésére a belgyógyász egy diagnosztikus sorrendet állít fel laboratóriumi-, képalkotó vizsgálatokkal, valamint további szakorvosi konzultációk megszervezésével.

Belgyógyászati vizsgálat menete:

Első körben a páciens fizikális vizsgálata történik, majd vérnyomásmérés következik. A rizikófaktorok felmérését követően nyugalmi-, majd terheléses EKG vizsgálat zajlik. Végül a szívultrahanggal, a hasi és kismedencei áttekintő ultrahanggal, és a nyaki ér (carotis) doppler ultrahanggal zárjuk a vizsgálatot. Az eredmények alapján készül az összesítő vélemény.

Belgyógyászaink a prevenció és az egészséges életmód elhivatott képviselői, akik a legfrissebb szakmai eredményeket is felhasználva kezelik pácienseinket. Forduljon hozzánk bizalommal!

Magánorvosi Centrumunkban profi szakorvosaink, modern technikai eszközökkel felszerelt rendelőnkben, elegáns környezetben várják!

  Foglaljon időpontot!

  Válasszon időpontot!
  Üzenet:
  Elfogadom:

  Dr. Simonyi Gábor PhD

  Belgyógyászat, Kardiológia, Diabetológia, Obezitológia

  Dr. László Előd PhD

  Belgyógyászat és Haematológia

  Dr. Koppány Viktória

  Belgyógyászat

  Dr. Szőnyi Mihály

  Belgyógyászat és Gasztroenterológia

  Dr. Kerkovits Gábor

  Belgyógyászat és Kardiológia

  Dr. Hermányi Zsolt

  Belgyógyászat

  Dr. Pácz Alexandra

  Belgyógyászat, Kardiológia

  Dr. Bartos Tímea

  Belgyógyászat

  Dr. Deres Péter PhD.

  Angiológia és Belgyógyászat