Dr. Basirikia Gita

Dr. Basirikia Gita - Kardiológia Savoya Park
Rendel:Hétfő: 15:00 - 18:00

Dr. Basirikia Gita bemutatása

Felsőfokú tanulmányaimat sejt és molekuláris biológia, mikrobiológia, bakteriológia (microbiology – bacterology) területen BSc majd MSC diploma szerzéssel kezdtem. Ezt követően Szegeden 6 év alatt általános orvosi diplomát szereztem 2010-ben a Szegedi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán (SZOTE), majd 2017-ig a SOTE kardiológusa voltam ahol kardiológiai szakvizsgát tettem. Továbbképezve magam Echokardiográfia (TTE) lincencemet 2019-ben szereztem meg a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikán.

Elhivatottan és pozítív szemlélettel dolgozom azon, hogy pácienseim egészségesebb és teljesebb életet élhessenek.

Az orvos-páciens kapcsolat nagyon fontos számomra, hiszen a jó diagnózisnak és a megfelelő kezelésnek ez az egyik alappillére. Empatikus vagyok és figyelmesen hallgatom a pácienseim panaszait és tapasztalásait magukkal szemben, hogy jobban megértsem a problémáikat.

Magyarul és angolul is kiválóan beszélek, így tanulmányaimat is sokkal bővebb rétegekben tudtam elmélyíteni. Pácineseimmel nem lesz akadály a megfelelő kommunikációs csatorna megtalálása.

A kardiológián belül viszont a panaszok meghallgatása mellett rendkívül fontos a technológiai képzettség is. Nagy tapasztalatom van a szívultrahangban.

A szívultrahang a szívbetegségek korai felismerését és kezelését teszi lehetővé, ami a betegek egészségi állapotának javulásának az esélyeit növeli.

Bizalommal várom kedves meglévő és új pácienseimet a Budai Magánorvosi Centrumban lévő kardiológiai magánrendelésemen megelőzés vagy már kialakult probléma esetén is.