Dr. Demjén László

Dr. Demjén László - Nőgyógyászat, Gyermek nőgyógyászat PMC Hotel Helia
Rendel:PMC: hétfő: 8:00 - 14:00

Dr. Demjén László bemutatása

Dr. Demjén László vagyok a Pesti Magánorvosi Centrum szülész-nőgyógyász, gyermeknőgyógyász szakorvosa.

1999-ben végeztem a Debreceni Orvostudományi Egyetemen. Pályámat a volt Orvostovábbképző Egyetemen, azaz a Szabolcs utcai Állami kórházban kezdtem, jelenleg pedig a Honvéd Kórház 2-es telephelyén (MÁV Kórház) dolgozom szülész-nőgyógyászként. A Gödöllői Szent István Egyetemen egészségügyi szakmenedzserképzést végeztem. Hobbim a sport és az utazás.

Orvoscsaládba születtem, nagyszüleim és szüleim is orvosok. Édesapám szintén szülész-nőgyógyász, így a családi hagyományokra való tekintettel választottam én is ezt a szép hivatást. Munkám során a páciens igényeit figyelembe véve törekszem a maximalizmusra és a legjobb tudásom szerint végzem az orvosi vizsgálatokat, kezeléseket.

Több, mint 20 éve élek és dolgozom a XIII. kerületben. Szülész-nőgyógyász, gyermeknőgyógyászként a szakma minden ágával foglalkozom, a terhesgondozástól kezdve a különböző nőgyógyászati betegségek kivizsgálásáig, kezeléséig. Különös hangsúlyt fektetek a hiányterületekre, mint a gyermeknőgyógyászat és a változókori ellátások (kiemelt területem a menopauza rendelés). Gyermeknőgyógyászként a gyermekkori panaszokat tudom orvosolni, később pedig a változókori problémákra tudok tanácsokat adni.