Dr. Horváth Szilárd

Dr. Horváth Szilárd - Nőgyógyászat Savoya Park
Rendel:Savoya: kedd: 16:00 - 20:00

Dr. Horváth Szilárd bemutatása

– 1992-ben végeztem, jelenlegi nevén a Szegedi Tudományegyetem általános orvosi karán. 1996-ban szakvizsgáztam szülészet-nőgyógyászatból, 2013-ban a Soproni Egyetemen egészségügyi minőségbiztosítási diplomát, 2020-ban szülészet-nőgyógyászati ultrahang diagnosztikai licencet szereztem. Karrierem során a Szent János Kórház minőségirányítási vezetője, a Józsefvárosi Szent Kozma Egészségügyi Központ főigazgatója voltam. Jelenleg Budapesten a XI. és XXII. kerületi szakrendelőkben nőgyógyászati járóbeteg ellátást és terhes gondozást végzek.

Szenvedélyem a családom és a munkám. Meghatározó jellemzőm az alapos, körültekintő szemlélet, az empatikus hozzáállás. Kiegészítő minőségbiztosítási végzettségem még tovább erősítette, hogy mindig maximális betegelégedettségre törekszem az ellátás során. Ennek eredményéről leginkább a kezelt és gondozott páciensek visszajelzései adnak számomra igazolást.

Leggyakrabban nőgyógyászati szűrővizsgálatok, fogamzásgátlás, terhesség megállapítása, terhes gondozás, vérzészavarok, változókori panaszok, nőgyógyászati fertőzések miatt fordulnak hozzám a páciensek.

A vizit első percétől kezdve alapvetőnek tartom az egyenrangú orvos-beteg kapcsolatot és azt a bizalmi viszonyt, ami megteremti a lehetőségét az eredményes orvosi tevékenységemnek. Azt hiszem ennek köszönhető, hogy az orvosi munkám rendkívül sok sikert és energiát ad számomra, amit a betegek is érzékelnek a kezelések alkalmával.