Dr. Koncz Zsuzsa

Dr. Koncz Zsuzsa - Gasztroenterológia
Rendel:Páros hétfő: 18:00 - 21:00

Dr. Koncz Zsuzsa bemutatása

2007-ben szereztem általános orvosi diplomát „summa cum laude” minősítéssel. Ezt követően a gyógyítói munka mellett egy 3 éves klinikai kutató-programban vettem részt, mely során Ph.D. fokozatot szereztem.

Az egy évtizede tartó gyógyítói munkám során lehetőségem volt különböző belgyógyászati területeken kellő tapasztalatot szerezni, majd a gasztroenterológiát választva fő specializációnak, abból sikeres szakvizsgát tenni. Az évek alatt kellő jártasságra és rutinra tettem szert a tápcsatornai endoszkópos vizsgálatokban is.

A leggyakoribb gasztroenterológiai betegségcsoportok közé tartozik a reflux betegség, fekélybetegség, gyulladásos bélbetegségek (Crohn betegség, colitis ulcerosa), az epe és hasnyálmirigy akut és krónikus megbetegedései, irritáblis bél szindróma (IBS), különböző ételallergiák és ételintoleranciák, lisztérzékenység, hepatológiai kórképek, stb. Rendelőnkben lehetőség van rákszűrésre (nyelőcső, gyomor-, vastagbélrák) is.

Várom szeretettel szakrendelésemre azokat a kedves, régi- és leendő pácienseimet, akik a fenti panaszok, kórképek bármelyikében szenvednek. Fekvőbeteg háttérintézményként a Szent Imre Kórház Gasztroenterológia Osztálya áll rendelkezésemre.

Munkám során fontosnak tartom a betegségek megelőzését, a tudatos táplálkozást, ugyanakkor hittel vallom, hogy az egészség alapját a test és a lélek harmonikus együttműködése jelenti.