Hajózási orvosi szolgáltatás

Kapcsolat

Email címünk

uzemorvos@budaimaganrendelo.hu

Telefonszámunk

Telephelyeink

A hatályos jogszabályok alapján hajózási szolgálatot az a személy láthat el, illetve kedvtelési célú vízijárművet az a személy vezethet, akinek az egészségi alkalmasságát a rendeletben meghatározott orvos megállapította. A vizsgálatot kizárólag a foglalkozás-egészségügyi alapszolgáltatás nyújtására jogosult orvos végezheti, az alkalmassági iratokat ő adhatja ki.

 

Belvízi hajós vizsgálatok térítési díjai

  • Belvízi hajóorvosi vizsgálat + hajóorvosi minősítés: 25.000 HUF

 

I. és II. osztályú tengeri kedvtelési célú tengeri vízijármű-vezetők alkalmassági vizsgálata

  • az egészségi alkalmasság vizsgálata +hajóorvosi minősítés: 35.000.- Ft

 

III. és IV. osztályú tengeri kedvtelési célú tengeri vízijármű-vezetők

  • az egészségi alkalmasság vizsgálata +hajóorvosi minősítés: 25.000.- Ft

 

Tengerész-Orvosi vizsgálatok díjai

  • Az Aida,  Carnival, Royal, Norwegian, Seabourn és a 35 Hajós Társaság által előírt Tengerész-orvosi Vizsgálatok díjai a Hajós Társaságok eltérő egészségi követelményeitől, valamint a betölteni kívánt pozíciótól függenek (pl. nem mindegy, hogy CASINO vagy FOOD HANDLER esetleg MUSICIAN lesz a beosztás) és más lesz az előírt vizsgálatok mennyisége és így a díja  NEW HIRE és RETURNING CREW esetén.

    Függhetnek a díjak a jelölt életkorától és a hajó útvonalától is, mert lehet, hogy oltások is szükségesek a munkavállaláshoz.

    Ezért a Tengerészorvosi Vizsgálatok díjait a TÁRSASÁGOK előírt VIZSGÁLATI PROTOKOLLJA, a POZÍCIÓ és a HAJÓ ÚTVONALA alapján kérésre majd email-ben adjuk meg.

 

Prof. Dr. Torzsa Péter

Foglalkozás - egészségügy